• frankjanse-nl-wordt-het-niet-eens-tijd-om-je-beperkende-patronen-te-doorbreken

  • frankjanse-nl-jezelf-met-anderen-vergelijken-word-je-daar-gelukkiger-van

Training

Wil je de zin van jouw leven niet alleen begrijpen, maar ook ervaren? Dan is deze training interessant voor jou. In deze training krijgt alles wat er in jouw wereld aanwezig is meer betekenis voor je. Daarnaast wordt het abstracte, de zin van jouw bestaan, concreter en tastbaarder voor jou. Je kunt ervaren wie, of beter gezegd, wat jij bent. Zo kom je bijvoorbeeld tot het inzicht dat grenzen bedacht zijn, een concept van het denken. Je krijgt zicht op de eenheid die er bestaat, en je gaat meer contact ervaren met alles en iedereen in je omgeving. Na de training heb je een veel breder perspectief op de wereld waarin jij denkt te leven. Veel van de vragen die al langer bij jou leven, bewust of onbewust, worden beantwoord. Ervaar waarom je op aarde bent. Ontdek wie je bent.


De doelgroep

De training is in principe geschikt voor iedereen die op zoek is naar authenticiteit, naar waarheid en begrip over ons bestaan. Deze training wordt ook als een goede training ervaren als vervolg op een NLP-practitioner of NLP-master training. Ervaring met NLP is overigens geen voorwaarde of noodzakelijk voor deze training. Iedereen kan meedoen, jij dus ook.


Het programma

De tweedaagse training wordt gedurende een weekend verzorgd. Er wordt de eerste dag vooral aandacht besteed aan de dualiteit in jouw wereld. Er wordt ingegaan op het bestaan van tegenpolen, het midden vinden, balans vinden tussen deze tegenpolen. Loslaten en acceptatie zijn onderdelen die belicht worden in dit weekend, evenals grenzen, overtuigingen en de zoektocht naar waarheid. De tweede dag komt de ontwikkeling van jouw ego en het getuige zijn van het doen en laten van jouw ego aan bod. De werking van het denken wordt toegelicht en ook wat je kunt doen om de storm aan gedachten tot rust te brengen. 


Investering

De investering voor deze tweedaagse training is slechts EUR 595,=. Voor thee en koffie wordt gezorgd. Je krijgt na afloop gratis een gesigneerd exemplaar van het boek 'De zin van jouw bestaan' van Frank Janse mee. De lunch is niet inbegrepen. 


Inschrijven

Er zijn dit jaar drie trainingen gepland. :
  • 14 en 15 januari  [ VOL ]
  • 20 en 21 mei  [GECANCELD ]
  • 11 en 12 november [GECANCELD]

Schrijf je nu in voor de training met behulp van onderstaand formulier. Kort na je inschrijving krijg je per e-mail een bevestiging, met informatie over de betalingswijze. De training kan worden gevolgd in Den Haag. Er zijn goede accomodaties beschikbaar in Den Haag om te overnachten.