• frankjanse-nl-wordt-het-niet-eens-tijd-om-je-beperkende-patronen-te-doorbreken
  • frankjanse-nl-jezelf-met-anderen-vergelijken-word-je-daar-gelukkiger-van

Coaching

Als ik iets in mijn leven wil veranderen, is bewustwording nodig. Het verkrijgen van inzicht in een 'probleem' of situatie maakt dat ik verander. Daardoor zie en ervaar ik de wereld om mij heen vervolgens anders. De werkelijke verandering vindt dus altijd plaats in mij.

Het uitgangspunt in de coaching is voor mij dan ook altijd ontwikkeling door bewustwording. In de coaching ondersteun ik je bij vraagstukken in uiteenlopende situaties op jouw werk of in jouw persoonlijke leven. Daarbij is alle aandacht gericht op inzicht in jouw denken, doen en voelen. Jouw wereld zal veranderen, omdat jij verandert...

De intake

De coaching start altijd met een vrijblijvende intake. Na deze eerste kennismaking bepaal jij of je mij ziet zitten als jouw coach. Jij bepaalt of er sprake is van een 'klik'. Vervolgens wordt het beoogde resultaat van de coaching besproken. Verwacht van mij in de intake vragen als 'wat wil jij veranderen?' of 'wat wil je met de coaching bereiken?'. Vraag jezelf voor de intake af wanneer de coaching geslaagd is voor jou.

Coachingsessies

Nadat wij samen het doel helder hebben, vinden maximaal vijf sessies van twee uur plaats. Mijn ervaring leert dat vijf sessies voldoende zijn om een coachingdoel te bereiken. Tussen de sessies zit minimaal twee weken om de inzichten en ervaringen te laten 'landen'. Wat in de coaching tussen jou en mij wordt besproken, blijft altijd tussen ons.

Zakelijk

Als jouw werkgever de coaching aanbiedt, wordt het doel van de coaching vooraf in een zogenaamde 'nulmeting' met jou en je leidinggevende besproken. Eventuele vragen vanuit het bedrijf over de coaching tijdens het coachingstraject worden altijd door jou beantwoord. Na afloop van de coaching wordt met jou en je leidinggevende een evaluatiegesprek gepland.

Kosten

De kosten voor coaching zijn € 150,- per uur voor particulieren. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de gesprekken.
Voor de zakelijke markt geldt een tarief van € 195,- per uur. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Wil je afspreken?

Plan direct zelf een afspraak in voor een vrijblijvende intake met mij:

Maak een afspraakFeedback

Lees hoe recente klanten de coaching hebben ervaren:

sanderminnee-zw Als ik terugkijk op het coachtraject met Frank komen een aantal woorden bij mij op: verbinding, oordeelloos en hands-on. Eigenlijk vanaf de eerste ontmoeting voelde ik me volledig op mijn gemak. Hierdoor vond ik het makkelijk om zonder terughoudendheid mijn verhaal te vertellen. Frank luisterde goed, liet me praten, hield overzicht en stelde hier en daar een treffende vraag. Het resultaat was dat mijn coachvraag vrij snel duidelijk was.

De fase daarna voelde aan als een fijne balans tussen enerzijds verdiepende gesprekken en anderzijds het doen van oefeningen om inzicht te verkrijgen of juist de opgedane inzichten te integreren. Al met al heb ik onder begeleiding van Frank in korte tijd flinke stappen gezet, waardoor ik ten aanzien van mijn coachvraag nu veel rust en vrijheid ervaar. Kortom... zeker doen!

Sander Minnee
Bergschenhoek

ingemaria-zw Frank is een erg prettig persoon om mee te praten, je voelt je meteen op je gemak. De gesprekken werken verhelderend om dingen in kaart te brengen en duidelijk te krijgen voor jezelf waar je aan kunt en wilt werken. De oefeningen die ik mee heb gekregen werken heel goed. Ook na een kort aantal sessies had ik al het gevoel een duwtje in de goede richting te hebben gekregen. En mocht ik in de toekomst weer een moment hebben waarop ik even begeleiding denk nodig te hebben, dan is een nieuwe afspraak zo weer gemaakt!

Inge van der Schelde
Kapelle

Ik was heel erg zoekende. Het boek 'De zin van jouw bestaan' heeft mij als vanzelf naar Frank geleid. Voor mij persoonlijk was het ontzettend prettig om 1 op 1 te kunnen sparren met Frank. Het voelde ook direct als soort van thuis komen en in onze gesprekken werd mijn aandacht als vanzelf naar binnen getrokken. De manier van coaching heeft mij geholpen om spiritueel te ontwaken wat als een enorme bevrijding voelt en naar meer proeft. Ik zal in de toekomst dan ook zeker Frank blijven opzoeken.

Rudy Claessens
Venlo

Interesse in een intake?

Plan direct zelf online een afspraak met mij:

Maak een afspraak

 

 

Heb je nog vragen?

Bel me dan: 06 55 80 39 73. Je kunt me ook een e-mail sturen.

Stuur een e-mail

 

 

Met inspirerende groet,