Boek

Het boek - De zin van jouw bestaan

Je vraagt je op een gegeven moment af wat de zin van jouw bestaan is. Soms is het lastig het leven meer betekenis te geven. Vooral in een leven vol problemen en teleurstellingen. Er komen vragen op als "Hoe komt het dat geluk niet blijvend is?" of "Waarom loop ik continu tegen dezelfde problemen aan?" Dit boek geeft je hierin inzicht. Dat geeft jouw leven (nog) meer betekenis. De abstracte levensvragen worden worden in dit boek tastbaar en concreet gemaakt.

Het boek verrast jou met een ander perspectief op de wereld waarin je denkt te leven. Dat geeft onder andere rust en vrijheid. Dit boek is de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt wat je in essentie bent, altijd al bent geweest en altijd zal zijn.

Een schitterend boek! Het heeft me veel duidelijk gemaakt over hoe ik met mijn 'denken' om moet gaan als ik een zin- en vreugdevol leven wil. Het is voor mij een werkboek geworden. Ik kijk uit naar het volgende boek.

Het boek werd erg goed ontvangen. Op de website van de uitgeverij zijn vele positieve recensies te vinden.

Bestellen